ΣΧΕΤΙΚΑ

Η ιδέα του Face360 γεννήθηκε  από όλους εμάς, που είμαστε μια σχετικά  μικρή ομάδα γιατρών με μεγάλη εμπειρία στην θεραπευτική και αισθητική  του στοματογναθικού συστήματος και του προσώπου. Η λογική μας  βασίζεται στην άποψη ότι τα ζητήματα αυτά κάποιες φορές αντιμετωπίζονται μεμονωμένα, κάποιες φορές απαιτούν σφαιρική προσέγγιση ,ενώ σε κάποιες άλλες περιπτώσεις οι συνδυαστικές μέθοδοι κρίνονται απαραίτητες προκειμένου να επιτευχθούν ταυτόχρονα ζητήματα υγείας και αισθητικής. Η επί σειρά ετών ενασχόληση  μας με ό,τι αφορά στην περιοχή του προσώπου, μας έδωσε καταρχήν τη χαρά της συνεργασίας και ύστερα μας οδήγησε σε θεραπευτικούς δρόμους όπου η πιστή εξυπηρέτηση της υγείας φέρνει το ζητούμενο θεραπευτικό αποτέλεσμα, ο σεβασμός των βασικών χαρακτηριστικών οδηγεί στη φυσικότητα και την διατήρηση του κοινωνικού προφίλ, ενώ η επαναδιαμόρφωση στοιχείων του προσώπου που τροποποιήθηκαν στα χρόνια επαναφέρει εκ νέου χαμένες ισορροπίες.

‘Ετσι, εμείς η ομάδα του Face360 μέσα από τις ειδικότητες μας έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε επιμέρους ή συνολικά Υπηρεσίες όπως Διαγνωστική και Ακτινολογία, Προληπτική Οδοντιατρική, Ορθοδοντική, Παιδοδοντία, Περιοδοντολογία, Οδοντική Χειρουργική, Ενδοδοντία,  Γναθοχειρουργική, Προσθετική, Εμφυτευματολογία καθώς και Συντηρητικές Υπηρεσίες Αισθητικής αποκατάστασης στην περιστοματική ζώνη αλλά και στο πρόσωπο συνολικά. Η λογική μας  βασίζεται  καταρχήν στην εξασφάλιση  της αρμονίας στο στοματογναθικό σύστημα και εφόσον υπάρξει ανάγκη τελειοποίησης επί μέρους χαρακτηριστικών, προχωράμε στοχευμένα και διακριτικά στην εφαρμογή  ενέσιμων θεραπειών, οι οποίες ενισχύουν την διατήρηση της νεανικής εικόνας του προσώπου. Το σχέδιο θεραπείας του εκάστοτε ασθενούς εξυπηρετείται από την αντίστοιχη ειδικότητα με υπεύθυνο τον εξειδικευμένο ιατρό. Εάν ωστόσο απαιτηθεί  συνδυαστική προσέγγιση, αυτή γίνεται λεπτομερώς σε συνεργασία ιατρών- ασθενούς και  υπεύθυνη συντονισμού την  Dr. Ευγενία Κουράκου.

Επιπλέον, προκειμένου να οικοδομήσουμε μια ενεργή επικοινωνία μαζί σας ώστε να καλύπτουμε θέματα ρουτίνας αλλά και να παραθέτουμε σύγχρονες απόψεις, δημιουργήσαμε ένα δυναμικό site με την μορφή portal, έχοντας σαν στόχο την διαρκή και επίκαιρη ενημέρωση σας εύκολα και διεξοδικά. Η φιλοσοφία αυτού του site είναι ότι δεν στηρίζεται μόνο στις δικές μας αντιλήψεις και γνώσεις, αλλά εμπλουτίζεται καθημερινά με τις δικές σας απόψεις, προβληματισμούς και ερωτήματα.

Όλοι εμείς, η ομάδα του Face360, σας περιμένουμε στο ολοκληρωμένο κέντρο μας προκειμένου να συζητήσουμε  τους προβληματισμούς σας, από τους πιο απλούς έως τους πιο σύνθετους, να σας αναλύσουμε όλες τις παραμέτρους, να σας κάνουμε πρόθυμα τις δικές μας προτάσεις, και εφόσον το επιθυμήσετε να συνεργαστούμε μαζί σας με σκοπό την επίτευξη ενός άρτιου θεραπευτικού αποτελέσματος.